Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری ایسکانیوز، احسان کاوه، مدیر مرکز انیمیشن سازی حوزه هنری و دبیر موضوعی رویداد رویازی ۲ گفت: در حوزه هنری با توجه به ماهیت کاری که داشتیم نمی‌توانیم به صورت مستقیم وارد عرصه تولید شویم به همین جهت وظیفه ذاتی ما ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تولید انیمیشن است.

وی اضافه کرد: رویداد رویازی بستری مناسب برای حضور و در کنار هم قرار گرفتن تولید کنندگان انیمیشن در کشور است و امسال ۳۹ طرح از استان‌های تهران، اصفهان، سیستان و بلوچستان، البرز، کرمان و لرستان ثبت نام کرده‌اند که در کمیت و موضوع و آثار ارتقا داشته‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاوه در خصوص حمایت از این تیم‌ها گفت: ۱۶ جلسه منتورشیپ برگزار شد تا تیم‌ها برای پیک‌های بزرگ آماده شوند؛ همچنین ۱۳ جلسه کارگاهی با موضوعیت مالکیت فکری، اصول مذاکره، مهارت‌های بازاریابی و... برگزار شده است.

مدیر مرکز انیمیشن سازی حوزه هنری تصریح کرد: ایران یکی از قدیمی‌ترین کشور‌های دنیا در تولید انیمیشن است؛ به طوری که آثار یافته شده در شهر سوخته و آثار به جا مانده از ۵۰ سال پیش تا امروز موید این مسئله است و حالا امروز وقت آن است که پس از ۵ دهه از هنری بودن انیمیشن به سمت هنری- صنعتی پیش برویم.

دبیر موضوعی رویداد رویازی ۲ گفت: چند سالی است این موضوع مطرح شده، ولی هنوز اجرایی نشده است و ما از دانشگاه‌ها به عنوان اولین محل برای آموزش علوم این حوزه می‌خواهیم که به صورت جدی وارد عرصه انیمیشن سازی شوند، زیرا پتانسیل لازم برای این موضوع وجود دارد.

وی اظهار کرد: هنرصنعت انیمیشن سازی امکان ارزآوری و گفتمان سازی فرهنگی را برای کشور ایجاد می‌کند، اما از همه نهاد‌هایی که در حوزه صنایع خلاق و دیگر صنایع فعالیت می‌کنند، می‌خواهیم این فرایند را شفاف کنند، زیرا رویازی روند شفاف سازی در حوزه انیمیشن سازی است.

کاوه گفت: اقتصاد کشور در بسیاری از حوزه‌ها برپایه نفت است و به همین جهت است که هر فرایندی که منجر به تولید شود، شفاف نیست و باید در کشوری با ۸۰ میلیون جمعیت این امکان وجود داشته باشد که با انتشار فراخوانی همه بتوانند ایده‌های خود را ارائه کنند.

مدیر مرکز انیمیشن سازی حوزه هنری با بیان اینکه دوره‌های برگزار شده در رویازی معطوف به شرکت کنندگان و ارائه دهندگان طرح است، خاطر نشان کرد: امیدواریم با ایجاد دانش در راستای صنعتی شدن صنایع خلاق که دارای یک ادبیات بین المللی است به ساخت یک تمدن ایرانی اسلامی در جهان برسیم.

کاراکترسازی انیمیشنی ایران موفق نبوده است

در ادامه علی کاشفی پور، دبیر کاراکترسازی رویداد رویازی ۲ گفت: هر گاه در حوزه فرهنگ حرفی به میان می‌آید اقتصاد نیز در کنار آن قرار دارد؛ به گونه‌ای که امروز در جهان مسئله انیمیشن سازی نقش مهمی در اقتصاد آن‌ها داشته به نحوی که علاوه بر ساخت یک انیمیش سایر بخش‌های آن نیز درآمدزا هستند.

کاشفی پور در همین خصوص ادامه داد: به طور مثال کاراکتری مثل باب اسفنجی چندین سال است در حوزه انیمیشن سازی فعال است و جالب اینکه فروش محصولات جانبی آن درآمد بیشتری نسبت به فروش خود انیمیشن داشته است.

دبیر کاراکترسازی رویداد رویازی ۲ افزود: در ایران بیش از ۵ دهه است که انیمیشن تولید می‌کنیم، اما تجربه‌های متفرقه بسیاری داشتیم و در کاراکترسازی معمولا موفق نبودیم؛ به طوری که نهایتا یک کاراکتر انیمیشنی ده سال بیشتر دوام نمی‌آورد آن هم بنا به ذوق تهیه کننده اگر اقدامی انجام داده باشد.

وی تصریح کرد: در رویازی امسال به طور جدی به دنبال مسئله کاراکترسازی هستیم؛ به طوری که با سنجش بازار به این نتیجه رسیدیم بخش‌های مختلفی مثل تولید لوازم التحریر، پوشاک و مد گروه‌هایی هستند که به کاراکتر‌های انیمیشنی علاقه نشان داده‌اند و امکان تجاری سازی آن نیز وجود دارد.

دبیر کاراکترسازی رویداد رویازی ۲ تاکید کرد: از آنجا که برنامه داشتیم تا مسئله کاراکترسازی به رویداد رویازی اضافه شود به همه تیم‌ها فراخوان دادیم و از گروه‌های علاقه‌مند تقاضا کردیم تا طرح‌های خود را ارسال کنند که در نهایت ۱۲ تیم ثبت نام کردند و برای ما این یک رقم خوب به حساب می‌آید.

وی تصریح کرد: هفته آینده کارگاه دو روزه‌ای خواهیم داشت که در ۸ سرفصل خواهد بود و مدرسانی از کشور روسیه در آن حضور دارند.

کاشفی پور گفت: امیدواریم حاصل این دوره که در آن به مباحث اقتصاد، بازاریابی و مالکیت فکری پرداخته می‌شود برای اقتصادی شدن انیمیشن کشور مثمرثمر باشد.

دبیر کاراکترسازی رویداد رویازی ۲ گفت: شرکت کنندگان در این دوره یک کاراکتر ارائه خواهند کرد و روز سه شنبه با همین موضوع پیک کاراکتر برگزار می‌شود و با همین هدف دست اندرکاران صنایع نشر، پوشاک، مد و لباس، لوازم التحریر، مبل و لوازم منزل به این مراسم دعوت شده‌اند تا به صورت تخصصی با حوزه کاراکتر آشنا شوند.

وی تاکید کرد: کار کاراکترسازی در کشور تازه شروع شده و با هدف توسعه این بخش تصمیم داریم تا پایان سال چند دوره در حوزه کاراکترسازی برگزار کنیم.

کاشفی پور خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه این رویداد هفته آینده آغاز می‌شود، امیدواریم اتفاقات مهمی در این بخش از صنایع خلاق رخ دهد.

گفتنی است، رویداد رویازی ۲ (پیچ بزرگ تهران) در روز‌های دوشنبه و سه شنبه ۲۵ و ۲۶ آذر در محل صندوق نوآوری و شکوفایی با حضور بازیگران مختلف عرصه انیمیشن سازی و صنایع خلاق برگزار می‌شود و سه طرح برتر این رویداد در بازار محتوای روسیه که سال آینده در کشور روسیه برگزار می‌شود، ارائه خواهد شد.

انتهای پیام/

169 / 336 صنایع خلاق انیمیشن کاراکتر حوزه هنری بازاریابی تجاری سازی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: صنایع خلاق انیمیشن کاراکتر حوزه هنری بازاریابی تجاری سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۵۹۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، امیرحسین میرآبادی با بیان اینکه حوزه سلامت متشکل از صنایع تجهیزات پزشکی و دارو یکی از موضوعات جذاب همکاری‌های بین‌المللی بوده و همواره در تعاملات بین‌المللی شاهد طرح همکاری از سوی کشورها در مذاکرات هستیم، تصریح کرد: نکته بسیار مهمی که در شعار سال بارها و به صورت شفاف مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته مساله رشد تولید در سال جدید است. بی تردید، تولید نیازمند بازار است و زمانی رشد و جهش اتفاق می‌افتد که بازارهای بزرگ‌تری داشته باشیم.

وی ادامه داد: تولیدکنندگان برای افزایش ظرفیت‌های تولیدی خود همواره به دنبال بازار فروش محصولات شأن هستند که در این میان بازارهای بین‌المللی از اهمیت قابل توجهی برخوردار است چرا که ورود یک محصول به بازار بین‌المللی مستلزم شرایطی همچون استاندارهای خاص، کیفیت ویژه، خدمات پس از فروش و ضمانت است و حتی در بعد طراحی صنعتی و زیبایی هم باید استانداردهایی را احصا کند. فارغ از این، سبد محصولاتی که در بازارهای بین‌المللی ارائه می‌شود، سبد بزرگ‌تری خواهد بود و شانس موفقیت در شکل‌گیری تعاملات اقتصادی بالاتر خواهد رفت.

به گفته او، اگر بتوانیم برای شرکت‌های حوزه تجهیزات پزشکی، فضایی را جهت حضور فعال‌تر در عرصه بین‌المللی فراهم کنیم در حقیقت با دسترسی آنها به بازارهای جدید عملاً عرصه را برای افزایش تولید این شرکت‌ها هموارتر خواهیم کرد و از طرفی الزامات بازار ایجاب می‌کند که شرکت‌های تولیدی کیفیت محصولات را ارتقا داده و نتیجه اولیه آن بهبود وضعیت اقتصادی شر کت‌ها و در نهایت کمک به اقتصاد دانش بنیان کشور است. به همین منظور در تعاملات با کشورهای مختلف، ورود به حوزه‌های سلامت و تجهیزات پزشکی را دستور کار قرار دادیم که بیشتر آن کشورها مورد توجه قرار نمی‌گرفتند و بررسی‌های ما نشان داده بیشتر آنها جذاب، بزرگ و دارای فرصت‌های طلایی هستند.

میرآبادی با بیان اینکه نمایشگاه ایران هلث به عنوان بزرگترین رویداد کشور در حوزه تجهیزات پزشکی یکی از محفل‌های مؤثر برای توسعه همکاری‌ها و ایجاد تعاملات بین‌المللی مبتنی بر فناوری‌های حوزه سلامت است، افزود: این سازمان با دعوت از مهمانان خارجی برای حضور در نمایشگاه و همچنین پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان کوشیده تا زمینه را برای شکل‌گیری ارتباطات خارجی و ورود شرکت‌ها به بازارهای صادراتی جدید از رهگذر تعامل با دستگاه‌های مختلفی که در حوزه بین‌الملل کار می‌کنند، هموار کند و از این طریق بر غنای نمایشگاه بیافزاید و شرکت‌های حاضر در نمایشگاه بتوانند از فرصت ایجاد شده حداکثر استفاده را ببرند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از حوزه‌های حمایتی و تقویت بعد بین‌المللی این سازمان، اعطای امتیاز ویژه و اولویت به شرکت‌های برتر حاضر در نمایشگاه ایران هلث در برنامه‌های اعزام به خارج از کشور در سال جاری در قالب اعزام‌های مستقل یا حضور در پاویون ایران در نمایشگاه‌های خارجی خواهد بود. ایران هلث به عنوان مهمترین رویدادی که در حوزه تجهیزات پزشکی برگزار می‌شود بستر بسیار خوبی برای تعامل با فعالان اقتصادی این حوزه است و مشارکت در نمایشگاه قطعاً ارزش افزوده‌ای را برای شر کت‌ها به همراه خواهد داشت.

کد خبر 6097092

دیگر خبرها

  • راه‌یابی دو عضو کانون پرورش فکری به مسابقات لکوکاپ جهانی مسقط
  • رویداد «ایده بازار» در دانشگاه برگزار شود
  • رویداد صدرا به دنبال همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ همدان
  • رویداد«ایده بازار» برای مشارکت مردم در اقتصاد برگزار شود
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • محمد محبی؛ نامزد جایزه بهترین تازه‌وارد لیگ برتر روسیه شد
  • محمد محبی نامزد جایزه بهترین تازه‌وارد لیگ روسیه
  • محمد محبی نامزد جایزه بهترین تازه‌وارد لیگ برتر روسیه