Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا- برترین آثار پویانمایی دانشجویی و پایان‌نامه‌های برتر این حوزه در یازدهمین جشنواره پویانمایی تهران از سوی گروه‌های داوری جشنواره اعلام شد.

به گزارش روز پنجشنبه گروه علمی ایرنا از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل کانون، گروه داوری بخش مسابقه دانشجویی ایران متشکل از «جمال رحمتی»، «هدی اثنی‌عشری» و «سیدنجم‌الدین امیرشاه‌کرمی» با بررسی 70 اثر رسیده به جشنواره و 16 اثر مرحله نهایی، سه تندیس طلایی این بخش را با عنوان‌های بهترین کارگردان، بهترین فیلم‌نامه و بهترین انیماتور روز 16 اسفند 1397 و در آیین پایانی جشنواره به برگزیدگان اهدا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


براین اساس تندیس طلایی بهترین کارگردانی به «ملیحه غلام‌ زاده» برای فیلم «کلاف» به خاطر به کارگیری مناسب عناصر سینمایی در انتقال محتوا، تندیس طلایی بهترین فیلم‌نامه به «سیامک واحد» برای فیلم «پلکان» به خاطر انتقال مفاهیم پیچیده ذهنی و سنجیدگی در انتخاب عناصر ادبی و تندیس طلایی بهترین انیماتور به زهرا رستم‌پور برای فیلم «گرسنگی» به خاطر دستیابی به ویژگی‌های فردی در متحرک‌سازی و انیمیت روان و پرکار اهدا شد.

**تاکید بر توسعه کمی و کیفی پویانمایی در بیانیه پایانی
گروه داوران در بیانیه پایانی خود با اشاره به پشت‌سرگذاشتن سه دهه تجربه‌ی آموزشی و پژوهشی مستمر رشته دانشگاهی انیمیشن و پرورش شمار قابل توجهی از نیروهای مستعد و خلاق در دانشگاه‌ها و دیگر مراکز آموزشی در این رشته که موجب توسعه کمی و کیفی بخش انیمیشن کشور شده است، فزونی دست‌رسی فیلم‌سازان به دست‌آوردهای نوین دانش و فن‌آوری در ساخت فیلم انیمیشن را جنبه قابل تاملی در آثار این دوره دانسته‌اند و یادآور شده‌اند که محدودیت‌های مالی در پشتیبانی تولید، چالش‌های سنوات تحصیلی و محدودیت ساماندهی همکاری تیمی از عمده موانع پیش روی این گروه از فیلم‌سازان انیمیشن کشور است.
آن‌ها در عین حال از پیشرفت قابل توجه کیفیت آثار دانشجویی و تجلی جست‌وجوگری، جسارت و تفکر به‌عنوان خصیصه‌های اصلی فیلم دانشجویی اظهار خرسندی و تاکید کرده‌اند که جشنواره با سیاست‌گذاری هدفمند خود می‌تواند زمینه‌ساز ایجاد حلقه ارتباط و اتصال این آثار با صنعت فیلم‌سازی کشور شود.
پیشرفت شگرف در روند علمی پویانمایی
گروه داوری یازدهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران نیز با صدور بیانیه‌ای از نگرش علمی فزاینده این جشنواره به مساله دانش و آموزش و تولید علم، در کنار حضور جمعی از بهترین دست‌اندرکاران ساخت و تولید فیلم‌های انیمیشن در ایران و جهان و پیشرفت شگرف روند علمی پویانمایی جامعه دانشگاهی ایران و البته نقش بسیار عالی و تاثیرگذار جشنواره پویانمایی تهران در این زمینه ابراز خرسندی کرده‌اند.
آن‌ها با بیان این که در این دوره برای نخستین بار آثار در سه سطح ارایه پوستر، پنل و چاپ آثار برگزیده از دبیر جشنواره پویانمایی تهران جهت فراهم سازی امکان چاپ منتخب پایان‌نامه‌های علمی قدردانی و اظهار امیدوار کرده‌اند که این عمل شایسته سرمشق دیگر سازمان و نهادهای مؤثر در تولید محتوای انیمیشن جهت ایجاد امکان چاپ کتب علمی و مرجع برای جامعه علمی کشور باشد.
دکتر احمد سفلایی، دکتر ناصر گل محمدی، دکتر محمدرضا حسنایی، دکتر کیارش زندی دیبر و اعضای این گروه داوری در ادامه تندیس نقره‌ای و لوح یادبود جشنواره را به پایان‌نامه «بررسی تطبیقی سیاست‌های رسانه‌ای در صنعت انیمیشن ایران و ژاپن» نوشته سعیده سادات موسوی اهدا کردند و در عین حال قرار است هزینه‌های چاپ و انتشار این پایان‌نامه به صورت کتاب نیز تقبل شود.
برهمین اساس دو لوح یادبود و جایزه نقدی 15 میلیون ریالی جشنواره به صورت جداگانه به پایان‌نامه «مطالعه مؤلفه‌های تولیدات چیبی ژاپن در باورپذیری حرکت» نوشته نوید صنایع مظفری ثابت و پایان‌نامه «بازنماییِ طبیعت در سینمای انیمیشن براساس تئوریِ نقد بوم‌گرا» نوشته یگانه خشخاشی مقدم اهدا شد.
یازدهمین جشنواره بین‌المللی پویانمایی تهران در حالی روز 16 اسفند 1397 به کار خود پایان داد که قرار است دوازدهمین دوره آن نیز روزهای 10 تا 14 اسفند 1399 در مرکز آفرینش‌های فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شود.
شبک**علمی9294**1392

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي هنر پويانمايي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۰۲۵۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراضات دانشجویی آمریکا و ماجرای ۲ نامه

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، تظاهرات دانشجویان آمریکایی معترض به جنایات رژیم صهیونیستی علیه غزه، در آمریکا نشان دهنده تلاش تظاهرکنندگان برای بازیابی هویت خودشان است. یک کارشناس در تحلیل اعتراضات دانشجویی این روز‌های آمریکا، به ۲ نامه اشاره می‌کند.
گزارش اختصاصی حسین روحانی فرد خلاصه‌ای از بخش‌های مهم مصاحبه داریوش سجادی کارشناس مسایل بین الملل از آریزونای آمریکا..

دیگر خبرها

  • اعتراضات دانشجویی آمریکا و ماجرای ۲ نامه
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به دو جشنواره ملی کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • تمدید مهلت ثبت‌نام و ارسال آثار به جشنواره‌های کتاب دانشجویی و پایان‌نامه سال
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر منتشر شد
  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد
  • پایان مسابقات دستجات آزاد اسکیت فری استایل با معرفی نفرات برتر
  • پایان مسابقات اسکیت فری استایل با معرفی نفرات
  • نفرات برتر جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر در بیجار معرفی شدند
  • پایان مسابقات بین‌المللی تنیس ساحلی با معرفی تیم‌های برتر