Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@04:41:52 GMT

10 انيميشن برتر از نگاه منتقدان

تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۱۳۷۵۱۳

خبرگزاري آريا - روزنامه هفت صبح - صوفيا نصرالهي: همزمان با اکران قسمت سوم از سري انيميشن محبوب «من نفرت انگيز» منتقدان معتقدند در يک سال نه چندان خوب براي انيميشن ها، شانس براي حضور در اسکار خيلي زياد است. با 10 انيميشن برتر که بيشترين تحسين ها را از منتقدان دريافت کرده اند و بالاترين امتياز را در سايت متاکريتيک دارند، آشنا شويد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



راتاتويي (Ratatouille)؛ 2007


امتياز متاکريتيک: 96 از 100


برد بيرد و جان پينکاوا از کمپاني پيکسار در اين انيميشن داستان موشي را روايت مي کنند که برخلاف بقيه اعضاي خانواده اش طبع غذاي ظريفي دارد و مي خواهد آشپز شود. او به داخل يک آشپزخانه فرانسوي راه پيدا مي کند و با کمک يک آشپز جوان دست و پا چلفتي به رستوران رونق مي دهد. در ضمن برعکس تصور خيلي ها اسم موش، رمي است و راتاتويي غذاي مشهور سنتي فرانسوي است که با بادمجان درست مي شود.




ورايتي (100 از 100): «راتاتويي» خوشمزه است. در اين داستان رضايت بخش و خشنودکننده درباره يک موش فرانسوي شجاع با شور آشپزي کردن، سرآشپزهاي پيکسار، همه عوامل درست براي ساخت يک انيميشن را با هم ترکيب کرده اند. هوشمندي فراوان در ديالوگ نويسي و ظرافت بصري، زمان بندي مناسب مبدعانه براي کمدي، مقدار کمي پيچيدگي فرانسوي با هم مخلوط شده اند تا معجوني گرم و غيرقابل مقاومت به خورد تماشاگر بدهند.



ديو و دلبر (beauty and the beast)؛ 1991


امتياز متاکريتيک: 95 از 100


کرک وايز و گري تروسدل خالقان اين انيميشن خارق العاده هستند که احتمالا آنها را نمي شناسيد چون در ديزني اين استوديوست که اهميت دارد نه کارکنانش. داستان دختر جواني که در دهکده شان بخاطر کتاب خواندن به نظر همه آدم عجيب و غريبي مي رسد. روزي گذر پدر پيرش به قصر يک ديو مي افتد و بل براي نجات پدرش حاضر مي شود به جاي او در قصر بماند و به تدريج عاشق ديوي مي شود که طلسم شده است.




هاليوود ريپورتر (100 از 100): اين سي امين انيميشن بلند ديزني بود که در قله يک انيميشن کامل و هنرمندانه مي ايستد و حتي بيشتر از انيميشن هاي عاليرتبه قديمي تر ديزني صاحب وزن و اعتبار است. اين پوياترين انيميشني است که تا آن سال ساخته شده و دوربين خرامانش حسي از نفوذ داخل آن جهان شگفت انگيز را مي دهد. سرعت تدوين اش باعث شده بيشتر از همه انيميشن هاي قبلي اش روح زندگي در آن جاري باشد. آهنگ تيتراژش زيباست.


وال- اي (WALL-E)؛ 2008


امتياز متاکريتيک: 95 از 100


اندرو استانتون هم جزو عوامل کليدي کمپاني پيکسار است که انيميشني کاملا متفاوت ساخت. بدون ديالوگ داستان در آينده اي دور اتفاق مي افتد. روبات کوچک آشغال جمع کني بعد از نابودي کره زمين ناخواسته راهي يک سفر فضايي مي شود و تصميم مي گيرد که نوع بشر را نجات دهد.




ويليج وويس (100 از 100): فيلمي که به طرز نفس گيري باشکوه و به طرز اندوهگيني صميمانه است. از نظر بصري بدون شک بهترين کار استوديوي پيکسار است. استانتون که فيلمنامه را به همراه جيم ريردان از روي داستاني که با پيت داکتر طرحش را داده بودند، شکل داده بود دو جهان خلق کرده که به طرز شگفت انگيزي خلاقانه و نفس گير هستند. اين قصه عاشقانه يک روبات بامزه و مفتون کننده همه اعضاي خانواده را هدف قرار مي دهد. همزمان بامزه، فوتوريستي (آينده نگرانه) و خارق العاده است. از لحاظ احساسي هم فيلم به غايت قدرتمندي است.


داستان اسباب بازي 3 (toy story3)؛ 2010


امتياز متاکريتيک: 92 از 100


سومين انيميشن پرفروش تاريخ و اولين انيميشني که فروش اش به بالاي کي ميليارد دلار رسيد. باز و ودي حالا رفقاي جان جاني هستند اما اندي بزرگ شده و مي خواهد به کالج برود. از ميان عروسک هايش وودي را انتخاب مي کند و مي خواهد بقيه را دور بريزد اما وودي مي رود که به دادشان برسد. اين وسط يک اسباب بازي ديگر اين بار خباثتش را نشان مي دهد.




مجله باکس آفيس (100 از 100): تماشاگران ديگر از يک فيلم چه مي خواهند؟ اين انيميشن بامزه و براي همه گروه هاي سني دلگرم کننده و سرگرم کننده است. سلامي است به جادوي سينما که مي تواند همه چيز را باورپذيرتر جلوه بدهد. وودي، باز و رفقايشان بازگشتي دارند که از نظر احساسي ما را راضي مي کند. در دل داستاني که کاملا درگيرکننده است. در ميان «داستان اسباب بازي» از همه ارزش سينمايي بيشتري دارد و ادامه دهنده ميراثي است که لسه تر در دهه نود بنيان گذاشت.



در جست و جوي نيمو (Finding Nemo)؛ 2003


امتياز متاکريتيک: 90 از 100


باز هم کمپاني پيکسار و اين بار کاري از لي آنکريچ و اندرو استانتون. انيميشني که زير دريا مي گذرد و داستان يک دلقک ماهي و پسرش نيمو است که روزي اسير يک تور ماهيگيري بزرگ مي شود و پدرش سفري را در جست و جوي او آغاز مي کند.




اينترتينمنت ويکلي (100 از 100): حتي اگر هفت دريا را هم زير پا بگذاريد نمي توانيد چيزي زيباتر، بامزه تر و هنرمندانه تر از اثر اريجينال «در جست و جوي نيمو» بيابيد. اين بار پدر قهرمان قصه است برخلاف بيشتر انيميشن ها که مادر نقش اصلي را بازي مي کند. پيکسار با اين انيمشين مي تواند هم بچه ها و هم بزرگترها را درگير کند. شوخ طبعي اين انيميشن آنقدر تر و تازه است که عاري از هرگونه سانتي مانتاليسم بيش از حد به نظر مي رسد. انرژي بصري آن شگفت انگيز است. اگرچه لوگوي ديزني هم روي اين انيميشن خودنمايي مي کند اما هيچ مخلوقي شبيه کاراکترهاي ديزني در آن نيست. اين فيلمي کاملا متعلق به پيکسار است.



شهر اشباح (Spirited away)؛ 2001


امتياز متاکريتيک: 96 از 100


هايائو ميازاکي بي ترديد مشهورترين انيميشن ساز ژاپن، مدير کمپاني انيميشن گيبلي است. چيچيرو دختر 10ساله عبوسي است که همراه با خانواده اش به حومه شهر مي روند و در جهاني سرگردان مي شوند که الهه ها، جادوگرها و ارواح بر آن حکمراني مي کنند.




بالتيمورسان (100 از 100): اين يک شاهکار بصري درباره دختر ترسيده کوچکي است که به سفري نفس گير براي شناخت خودش دست مي زند. و همه سرگرمي در همان سفر اتفاق مي افتد. با وجود سورئاليسم بصري اش ماجراي چرخش هويت و پيغام اجتماعي/ بوم شناختي فيلم آن را تبديل به تمثيلي از يک حکايت اخلاقي مي کند. هر چيزي را که درباره دنياي مدرن مي دانيم فيلم دور سرش مي چرخاند و هيولاها و جادوگرها و حيوانات را جايگزين آن مي کند. اين انيميشن احتمالا شبيه به هيچ ديگري نيست که پيش از آن ديده ايد.


داستان اسباب بازي (toy story)؛ 1995


امتياز متاکريتيک: 95 از 100


جان لسه تر مغز متفکر کمپاني پيکسار با اين انيميشن انقلابي در صنعت انيميشن ها به پا کرد و اولين انيميشني را که همه صحنه هايش به وسيله گرافيک کامپيوتري طراحي شده بودند، ساخت. داستان عروسکي به اسم وودي که وقتي پسربچه صاحبش اندي صاحب يک آدم آهني فضانورد به اسم باز مي شود جايگاه خودش را در خطر مي بيند.




واشنگتن پست (100 از 100): اين فيلمي است که بايد ديد. بايد درباره اش حرف زد و بايد برنامه ريزي کرد تا دوباره آن را ديد. نوعي افسون ابزورد و گيج کننده در فيلم وجود دارد که به آن حس آشنايي با راوي و کاراکترها کمک زيادي مي کند. انيميشني که بچه ها را سرخوش مي کند و والدين شان را مسحور مي سازد. به طرزي جادويي اين اولين انيميشن کامپيوتري هوشمندانه ساخته شده: پيچيده با اکشن سريع و کمدي الهام بخش است. علاوه بر ابداعاتش در سبک و ساختار داستان مجذوب کننده اي هم دارد.



درون بيرون (inside out)؛ 2015


شاهکار پيتداکتر و روني دل کارمن يک انيميشن روانشناسانه است که قصه اش داخل مغز دختربچه اي به اسم رايلي مي گذرد با احساسات اصلي شامل شادي، غم، خشم، نفرت و ترس که از ابتداي کودکي همراهش هستند و زيستش را ميسر مي کنند. مهاجرت رايلي به همراه خانواده اش به شهري ديگر امنيت رواني اش را به هم مي زند.




هيت فيکس (100 از 100): وقت به آنچه در جهان واقعي رخ مي دهد نگاه مي کنيد داستان داکتر و دل کارمن مقياس خيلي خيلي کوچکي دارد. اما آنها براي ساخت اين انيميشن کار بسيار قدرتمندي انجام داده اند. براي اينکه به درون آشفته و متلاطم و بااهميت يک کودک تا جايي که ممکن بوده با احترام نزديک شده اند. در اجرا، اين پانزدهمين انيميشن پيکسار ثابت مي کند که آنها بزرگترين ايده هايي را که يک استوديوي انيميشن سازي مي تواند داشته باشد، خلق مي کنند.



سه قلوهاي بلويل (The Triplets of Belleville)؛ 2003


امتياز متاکريتيک: 91 از 100


اين انيميشن روشنفکرانه تر و ويژه تر از بقيه است. محصول فرانسه و کاري از هنرمند قدر فرانسوي در ساخت انيميشن سليوين شومه. نوه پيرزني در جريان مسابقات دوچرخه سواري توردوفرانس دزديده مي شود. مادام سوزا به همراه سگش و خواهران سه قلوي بلويل تيمي را براي پيدا کردن نوه اش تشکيل مي دهند.




تايم (100 از 100): اين انيميشن فوق العاده است. هيچ رقيبي براي چنين تخيل محظوظ کننده اي وجود ندارد. تخيل شومه خارق العاده است و تصاويري را به هم پيوند مي دهد که مي توانيد قسم بخوريد فقط در روياهايتان شاهدش بوده ايد. سريع، بامزه، غيرقابل انتظار و البته انيميشني است که خرق عادت مي کند. ممکن است يک انيميشن محسوب شود اما علاوه بر آن محصول ذهن هنرمندانه اي است که حتي مغرورترين و سختگيرترين منتقدان را هم به زانو در مي آورد. قصه اش قابل لمس است و طنزي طعنه زنانه و گروتسک در آن به چشم مي خورد.



داستان شاهزاده خانم کاگويا (The Tale of the Princess Kaguya)؛ 2013


امتياز متاکريتيک: 89 از 100


ايزائو تاکاهاتا به اندازه هايائو ميازاکي در جهان شناخته شده نيست. او سراغ يک افسانه قديمي رفته و در واقع قصه اقتباسي از «شاهزاده خانمي از ماه» است که ژاپني ها فيلمش را هم ساخته اند. دختري از ماه به زمين فرستاده مي شود و پيرمرد و پيرزني او را به فرزندي قبول مي کنند اما حالا که بزرگ شده بايد دوباره به ماه برگردد.




تلگراف (100 از 100): يک اثر هنري دوست داشتني است که احساسات و حال و هوايش در لحظه هاي مشخصي از اين نقاشي هاي ثابت به تماشاگر انتقال داده مي شود. داستان ساده اي که از يک قصه فولکلور مربوط به قرن دهم اقتباس شده و به طرز فريب آميزي ساده بنظر مي رسد در حالي که به شدت پيچيده است. اين يک سفر شگفت انگيز براي چشمانتان است. رنگ هاي نرم، لحظات باوقار به همراه هم زيبايي غيرقابل توصيف زندگي روي زمين را به تصوير مي کشند.


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۱۳۷۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترسناک‌ترین فیلم جهان که کشته داده!

سینمای ترسناک و فیلم‌های ترسناک همیشه جزء جدایی ناپذیر بخش سرگرمی برای سینه فیل‌ها و عموم مردم محسوب می‌شوند. فیلم‌های ترسناکی مثل «جن گیر»، «احضار» و «حلقه» ثابت کرده‌اند که ترس می‌تواند هر لحظه و هر آن در کمین شما باشد و یک شب پر استرس را برایتان خلق کند. اگر شما هم عاشق تماشای فیلم ترسناک هستید دوست دارید چراغ‌های خانه را خاموش کنید و زیر پتو جلوی کاناپه از ترس به خود بلرزید این ۱۰ فیلم را از دست ندهید! در ادامه به معرفی ۱۰ تا از ترسناک‌ترین فیلم‌های جهان خواهیم پرداخت، پس با ما همراه باشید.

معرفی ترسناک‌ترین فیلم‌های جهان

در ادامه قراره به سراغ معرفی ترسناک‌ترین فیلم جهان که کشته داده بریم:

ژانر ترسناک همواره یکی از مورد علاقه‌ترین ژانر‌های سینمایی محسوب می‌شود که علاقه‌مندان زیادی در سرتاسر جهان را به خود جذب کرده است. پس از اکران نوسفراتو (Nosferatu) به عنوان اولین فیلم ترسناک جهان، در دهه ۲۰ میلادی، فیلم‌های ترسناک یکی پس از دیگری به روی پرده سینما آمدند.

انتخاب ترسناک‌ترین فیلم سینمایی جهان، کار بسیار سختی است و شاید این فهرست نتواند همه آثار شاخص را در این مطلب کنار هم قرار دهد، اما به هر طریق قرار است به سراغ معرفی و تحلیل ده فیلم ترسناک برتر جهان برویم؛ پس در ادامه همراه ما باشید تا با بهترین و جذاب‌ترین آثار هارور به انتخاب مخاطبان اشنا شویم.

۱. فیلم اره (Saw)

 سال انتشار: از ۲۰۰۴ تا ۲۰۲۳
 امتیاز در IMDB: امتیاز ۷.۶ از ۱۰
 امتیاز در راتن تومیتوز: امتیاز ۷۹ از ۱۰۰

فیلم اره (Saw) که در سال ۲۰۰۴ منتشر شد، یک فیلم ترسناک روان‌شناختی استرالیایی-آمریکایی به کارگردانی جیمز وان و نویسندگی لی ونل است. این فیلم اولین قسمت از مجموعه فیلم‌های اره محسوب می‌شود و داستان دو مرد به نام‌های دکتر لارنس گوردون و آدم استراحت را روایت می‌کند که به هوش می‌آیند و خود را در یک حمام زنجیر شده می‌بینند. آنها به زودی متوجه می‌شوند که بخشی از یک بازی مرگبار هستند که توسط یک قاتل سریالی ملقب به "جیگساو" طراحی شده است.

اره به خاطر صحنه‌های خشونت‌آمیز و شکنجه‌های گرافیکی‌اش شناخته می‌شود، اما همچنین به خاطر داستان پیچیده و مضامین فلسفی‌اش مورد تحسین قرار گرفته است. این فیلم با بودجه ناچیز ۱.۲ میلیون دلاری ساخته شد، اما در نهایت در سراسر جهان بیش از ۱۰۳ میلیون دلار فروش داشت و به یک فرنچایز پرفروش تبدیل شد. تاکنون در مجموع ۱۰ فیلم از مجموعه اره منتشر شده است.

۲. فیلم جن‌گیر ۱ و ۲ (The Exorcist)

 سال انتشار: از ۱۹۷۳ تا ۲۰۲۳
 امتیاز در IMDB: امتیاز ۸.۱ از ۱۰
 امتیاز در راتن تومیتوز: امتیاز ۷۸ از ۱۰۰

فیلم‌های جن‌گیر (The Exorcist) به کارگردانی ویلیام فریدکین، دو فیلم ترسناک کلاسیک آمریکایی محصول سال‌های ۱۹۷۳ و ۱۹۷۷ هستند که بر اساس رمانی به همین نام نوشته ویلیام پیتر بلاتی ساخته شده‌اند. این فیلم‌ها داستان دختر ۱۲ ساله‌ای به نام ریگن مک‌نیل را روایت می‌کنند که توسط یک شیطان تسخیر شده است. دو کشیش کاتولیک به نام‌های پدر مِرین و پدر کارراس برای نجات ریگن از شر شیطان، مراسم جن‌گیری را انجام می‌دهند.

فیلم‌های جن‌گیر به خاطر جلوه‌های ویژه پیشگامانه، فضاسازی وهم‌آور و اجرای قدرتمند بازیگرانشان مورد تحسین قرار گرفته‌اند. این فیلم‌ها در زمان اکرانشان موفقیت‌های تجاری و انتقادی زیادی کسب کردند و به عنوان یکی از ترسناک‌ترین فیلم‌های تمام دوران شناخته می‌شوند. جن‌گیر نامزد دریافت ده جایزه اسکار از جمله بهترین فیلم و بهترین کارگردانی شد و در نهایت دو جایزه اسکار بهترین فیلمنامه اقتباسی و بهترین صداگذاری را کسب کرد. جن‌گیر ۲ نیز نامزد شش جایزه اسکار از جمله بهترین فیلم و بهترین بازیگر نقش اول زن برای لیندا بلر شد. تاثیر این فیلم‌ها بر فرهنگ عامه بسیار زیاد بوده است و به طور گسترده‌ای در فیلم‌ها، برنامه‌های تلویزیونی و سایر رسانه‌ها به آنها اشاره شده است.

۳. فیلم سجین ۳ (Siccin

 سال انتشار: از ۲۰۱۶
 امتیاز در IMDB: امتیاز ۶.۱ از ۱۰
 امتیاز در راتن تومیتوز: —

سجین (Siccin) مجموعه‌ای از فیلم‌های ترسناک ترکیه‌ای است که اولین قسمت آن در سال ۲۰۱۴ منتشر شد. این مجموعه فیلم‌ها توسط آلپر ساری‌گل کارگردانی شده‌اند و به خاطر فضاسازی وهم‌آور، داستان‌های پیچیده و عناصر ماوراءالطبیعه‌شان شناخته می‌شوند. تاکنون هفت فیلم از مجموعه سجین ساخته شده است که عبارتند از:

 سجین (۲۰۱۴)
 سجین ۲ (۲۰۱۵)
 سجین ۳ (۲۰۱۶)
 سجین ۴ (۲۰۱۷)
 سجین ۵ (۲۰۱۸)
 سجین ۶ (۲۰۱۹)
 سجین ۷ (۲۰۲۲)

داستان فیلم‌ها حول محور خانواده‌ای می‌چرخد که توسط یک جن به نام آزور مورد آزار و اذیت قرار می‌گیرند. اعضای این خانواده برای خلاص شدن از شر آزور، مجبور به کمک گرفتن از متخصصان ماوراءالطبیعه و انجام مراسم‌های جن‌گیری می‌شوند. فیلم‌های سجین در ترکیه و کشور‌های دیگر به محبوبیت زیادی دست یافته‌اند و به عنوان یکی از پرفروش‌ترین مجموعه فیلم‌های ترسناک ترکیه شناخته می‌شوند. اگر به دنبال فیلم‌های ترسناک با فضایی وهم‌آور و داستانی پرمخاطره هستید، تماشای مجموعه فیلم‌های سجین را به شما پیشنهاد می‌کنم.

۴. فیلم کینه (The Grudge)

 سال انتشار: از ۲۰۰۹
 امتیاز در IMDB: امتیاز ۴.۶ از ۱۰
 امتیاز در راتن تومیتوز: امتیاز ۲۷ از ۱۰۰

کینه (The Grudge) یک مجموعه فیلم ترسناک آمریکایی-ژاپنی است که بر اساس فیلم ژاپنی جو-آن (Ju-on) ساخته شده است. این مجموعه تاکنون شامل چهار فیلم اصلی و دو فیلم فرعی شده است. اولین فیلم این مجموعه در سال ۲۰۰۴ به کارگردانی تاکاشی شیمیزو منتشر شد و بازسازی فیلم جو-آن محسوب می‌شود. داستان این فیلم حول محور زنی به نام کارن دیویس می‌چرخد که به همراه پسرش به خانه‌ای جدید در توکیو نقل مکان می‌کند. این خانه محل وقوع یک قتل وحشتناک بوده و روح زنی به نام کایاکو سائکی که به طرز وحشیانه‌ای به قتل رسیده است، در آن پرسه می‌زند. کایاکو و خشم او به دنبال هر کسی که وارد خانه می‌شود می‌روند و آنها را به وحشت می‌اندازند.

فیلم‌های کینه به خاطر فضاسازی وهم‌آور، استفاده از جامپ اسکر و داستان‌های غم‌انگیز و آزاردهنده‌شان شناخته می‌شوند. این فیلم‌ها در گیشه موفقیت‌های زیادی کسب کرده‌اند و به یکی از محبوب‌ترین مجموعه فیلم‌های ترسناک در سراسر جهان تبدیل شده‌اند. علاوه بر فیلم‌های اصلی، دو فیلم فرعی با نام‌های کینه: نفرین (The Grudge: The Curse) و کینه: آغاز (The Grudge: Beginning) نیز در سال‌های ۲۰۰۶ و ۲۰۰۹ منتشر شده‌اند. این فیلم‌ها داستان‌های پیش‌درآمدی را روایت می‌کنند که به وقایع فیلم‌های اصلی می‌پردازند.

۵. سری فیلم‌های احضار (The Conjuring)

سال انتشار: از ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۳
 امتیاز در IMDB: امتیاز ۷.۵ از ۱۰
 امتیاز در راتن تومیتوز: امتیاز ۸۶ از ۱۰۰

مجموعه فیلم‌های احضار (The Conjuring Universe) یک فرنچایز فیلم ترسناک آمریکایی است که بر اساس پرونده‌های واقعی زوج محققان ماوراء الطبیعه، اد و لورین وارن ساخته شده است. این مجموعه تاکنون شامل هشت فیلم می‌شود که اولین فیلم آن با عنوان احضار (The Conjuring) در سال ۲۰۱۳ منتشر شد.

فیلم‌های این مجموعه داستان‌های مختلفی را روایت می‌کنند که همگی به نوعی با فعالیت‌های ماوراء الطبیعه و شیاطین مرتبط هستند. در هر فیلم، اد و لورین وارن به کمک خانواده‌هایی می‌روند که توسط ارواح خبیث یا موجودات شیطانی مورد آزار و اذیت قرار گرفته‌اند. این مجموعه فیلم‌ها به خاطر فضاسازی ترسناک، داستان‌های هیجان‌انگیز و جلوه‌های ویژه کار شده‌شان مورد تحسین قرار گرفته‌اند. آنها همچنین از نظر تجاری بسیار موفق بوده‌اند و در مجموع بیش از ۲ میلیارد دلار در سراسر جهان فروش داشته‌اند.

علاوه بر فیلم‌های اصلی، مجموعه احضار شامل چندین فیلم اسپین‌آف نیز می‌شود، از جمله آنابل (Annabelle) و راهبه (The Nun). اگر به دنبال فیلم‌های ترسناک هیجان‌انگیز و سرگرم‌کننده هستید، مجموعه فیلم‌های احضار را حتما تماشا کنید.

۶. فیلم یک مکان ساکت ۱ و ۲ (A Quiet Place I & II)

 سال انتشار: ۲۰۱۸
 امتیاز در IMDB: امتیاز ۷.۵ از ۱۰
 امتیاز در راتن تومیتوز: امتیاز ۸۶ از ۱۰۰

فیلم‌های یک مکان ساکت (A Quiet Place) به نویسندگی و کارگردانی جان کرازینسکی، مجموعه فیلم‌های ترسناک علمی تخیلی آمریکایی هستند که در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۲۱ منتشر شدند. این فیلم‌ها داستان خانواده‌ای را روایت می‌کنند که در دنیایی پسا آخرالزمانی زندگی می‌کنند که موجوداتی مرگبار با شنوایی فوق‌العاده در آن پرسه می‌زنند. اعضای این خانواده مجبورند برای زنده ماندن در سکوت کامل زندگی کنند و با استفاده از زبان اشاره و ابتکار عمل، راه‌هایی برای ارتباط با یکدیگر، شکار غذا و در نهایت مقابله با این موجودات بی رحم پیدا کنند.

به دنبال موفقیت قسمت اول، دنباله‌ای با عنوان یک مکان ساکت ۲ در سال ۲۰۲۱ منتشر شد. این فیلم که به کارگردانی کرازینسکی و با بازی بازیگران اصلی قسمت اول ساخته شده بود، داستان خانواده ابوت را در ادامه ماجراجویی‌هایشان برای زنده ماندن در دنیای خطرناک جدید روایت می‌کند.

یک مکان ساکت ۲ نیز مورد استقبال منتقدان و تماشاگران قرار گرفت و در نهایت در سراسر جهان بیش از ۲۹۰ میلیون دلار فروش داشت. مجموعه فیلم‌های یک مکان ساکت به خاطر ترکیب ژانر‌های ترسناک، علمی تخیلی و درام خانوادگی مورد تحسین قرار گرفته‌اند و به عنوان یکی از بهترین فیلم‌های ترسناک دهه ۲۰۱۰ شناخته می‌شوند.

۷. سری فیلم‌های آنابل (Annabelle)

 سال انتشار: ۲۰۱۴
 امتیاز در IMDB: امتیاز ۵.۴ از ۱۰
 امتیاز در راتن تومیتوز: امتیاز ۲۸ از ۱۰۰

سری فیلم‌های آنابل، مجموعه فیلم‌های ترسناک آمریکایی ابرقهرمانی است که بر اساس شخصیت عروسک آنابل در مجموعه فیلم‌های احضار ساخته شده است. این مجموعه تاکنون شامل سه فیلم بلند و دو فیلم کوتاه است. اولین فیلم با عنوان آنابل در سال ۲۰۱۴ منتشر شد و به پیش‌درآمدی برای وقایع احضار تبدیل شد. این فیلم داستان زوج جوانی به نام جان و میا فرم را روایت می‌کند که یک عروسک عتیقه را به عنوان هدیه به خانه می‌آورند، اما به زودی متوجه می‌شوند که این عروسک توسط روح یک دختر بچه به نام آنابل هاوارد تسخیر شده است.

فیلم دوم با عنوان آنابل: آفرینش در سال ۲۰۱۷ منتشر شد و به عنوان پیش‌درآمدی برای آنابل و احضار ۲ عمل می‌کند. این فیلم داستان سازندگان عروسک آنابل، سام و مابل موریس را روایت می‌کند که پس از مرگ دختر ۱۰ ساله‌شان، روح او را به داخل یکی از عروسک‌هایشان احضار می‌کنند.

فیلم سوم با عنوان آنابل به خانه می‌آید در سال ۲۰۱۹ منتشر شد و وقایع آن درست پس از احضار ۲ رخ می‌دهد. در این فیلم، عروسک آنابل از اتاق موزه احضار می‌شود و به خانه اد و لوری وارن، زوج محققان ماوراء الطبیعه، منتقل می‌شود و وحشت و ویرانی را به همراه می‌آورد.

منبع: ایماژ

tags # فیلم ترسناک سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • قهرمانی رئال مادرید در لالیگا و شادی جالب کارلو آنچلوتی به همراه بازیکنان / انیمیشن عمر مومنی
  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • نظربازی با اصفهانِ اردیبهشتی
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • یادآوری خاطرات با نسخه بدنساز داستان اسباب بازی ها(عکس)
  • چهره‌هایی که نمی‌دانستید صداپیشگی هم کرده اند
  • ترسناک‌ترین فیلم جهان که کشته داده!
  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگتر‌ها؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • ۲۰ فیلم ترسناک که بر اساس داستان واقعی ساخته شدند
  • فیل فودن بهترین بازیکن فصل ۲۴-۲۰۲۳ لیگ برتر انگلیس از نگاه انجمن فوتبال‌نویسان